Mini fick tvillingar!!

Mini fick tvillingar! En mörkgrå bockkilling och en brun bockkilling. Den mörkgrå är mycket mindre än den bruna, så den kan ha ärvt Minis lilla storlek. Hon hade svårt att krysta fram den första, så jag hjälpte till. Mini är en duktig mamma.

😍

Mini had twins! A dark grey buckling and a brown buckling. The dark grey one is much smaller than the brown one, so it may have inherited Mini’s small size. She had a hard time pushing out the first one, so I helped. Mini is a good mom.


En reaktion på ”Mini fick tvillingar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s