Get-yoga?

Jag har hört talas om get-yoga där människor gör yoga i en inhägnad tillsammans med getter. Men jag visste inte att getterna själva gör yoga! Skämt åsido så ser det på sätt och vis ut som om Minis lille son gör lite yoga-övningar – hahah!

🤸‍♀️🐐

I have heard of goat yoga where people are doing yoga in an enclosure together with goats. But I did not know that the goats themselves does yoga! All jokes aside, it kind of looks like Mini’s little son is doing some yoga exercises – hahah!


En reaktion på ”Get-yoga?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s