Feelgood Molly

Feelgood Molly är nummer två av Feelgood Emmies trillingar. Molly är en underbar, väldigt kelig liten ljusgrå/silvergrå getkilling med vit stjärn (det vita på pannan) och vitt runt nospartiet. Hon är en av endast två av nio killingar som fick ”klockor” (de där dinglande sakerna på varsin sida om strupen).

🐐

Feelgood Molly is number two of Feelgood Emmie’s triplets. Molly is a wonderful, very cuddly little light grey/silver grey doeling with a white star (the white patch on her forehead) and white around the nose area. She is one of only two out of nine kids who got wattles (those dangling things on each side of the throat).


En reaktion på ”Feelgood Molly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s