Nu är de öronmärkta

Min vän Annelie och hennes pojkvän Linus har varit på besök och de var snälla och hjälpte mig att hålla killingarma så att jag kunde öronmärka dem. Jag hatar det verkligen och önskar att jag inte hade varit tvungen att göra det, men nu är det gjort i alla fall.

Tack så jättemycket, Annelie & Linus!

🐐

My friend Annelie and her boyfriend Linus have been to visit and they were kind and helped me to hold the kids so that I could ear mark them. I really hate it and wish that I didn’t have to do it, but now it’s done anyway.

Thank you so very much, Annelie & Linus!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s