Feelgood Olle

Feelgood Olle är en mörkgrå bockkilling med vit stjärn och vitt på öron, runt nospartiet samt fläckar på magen. Han är den förstfödda av Feelgood Esmés tvillingar. Olle är och kommer troligtvis att förbli liten. Han är väldigt rar och kelig, men har också ärvt Esmés ”liten men tuff”-mentalitet och drar sig inte för att mucka gräl med de större pojkarna!

🐐

Feelgood Olle is a dark grey buckling with a white star and white on the ears, around the nose area and spots on the belly. He is the first-born of Feelgood Esmé’s twins. Olle is and will most likely stay small. He is very sweet and cuddly, but has also inherited Esmé’s ”small but tough”-mentality and will not shy away from picking fights with the larger boys!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s