Feelgood Oliver

Feelgood Oliver är en brun (med lite svart och vitt) bockkilling. Han är den andra av Feelgood Esmés tvillingar. Precis som sin bror (och mamma) så är Oliver super-rar och kelig, men har också ärvt Esmés ”liten men tuff”-mentalitet och drar sig inte för att mucka gräl med de större pojkarna!

🐐

Feelgood Oliver is a brown (with some black and white) buckling. He is the second of Feelgood Esmé’s twins. Just like his brother (and mother) Oliver is super sweet and cuddly, but has also inherited Esmé’s ”small but tough”-mentality and will not shy away from picking fights with the larger boys!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s