Kräver uppmärksamhet!

Getterna är väldigt keliga och varje individ vill att jag ger just dem mest uppmärksamhet. Några av dem går steget längre och KRÄVER uppmärksamhet! Mini pressar sig mellan mina ben och Estelle ställer sig på min fot så att jag inte kan gå! Haha! Så söta de är!

😄

The goats are very cuddly and each individual wants me to give them the most attention. Some of them take it one step further and DEMAND attention! Mini pushes herself in-between my legs and Estelle stands on my foot so that I can’t walk! Haha! They’re so cute!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s