Olivers ögonskada

Det går åt rätt håll med Olivers ögonskada. Efter bara en dag så var ögat redan bättre! Det var inte lika vitt som första dagen och det verkade göra mindre ont då han inte hade några problem att hålla ögat öppet, jämfört med första dagen då han vägrade öppna ögat. Håll tummarna att det fortsätter att läka utan problem.

💖

It’s going in the right direction with Oliver’s eye injury. After just one day the eye was already better! It wasn’t as white as on the first day and it seemed to hurt less as he didn’t have any problems keeping his eye open, apposed to the first day when he refused to open the eye. Fingers crossed that it heals without any problems.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s