Farväl, älskade Estelle

Idag förlorade jag min älskling, bebis, kelkompis, tröstare och högt älskade Estelle. Att säga att hon var speciell och framförallt speciell för mig är en underdrift. Mitt hjärta är krossat… Jag är lyckligt lottad som fick ha henne i mitt liv – om så för bara några år – och jag kommer att bära med mig henne varje dag för resten av mitt liv. Jag är även otroligt tacksam för Estelles tre döttrar – Estelle lever vidare genom dem!

💔

Today I lost my sweetheart, baby, cuddle-buddy, comforter and dearly beloved Estelle. To say that she was special and especially special to me is an understatement. My heart is broken… I’m lucky to have had her in my life – even if only for a few years – and I will carry her with me every day for the rest of my life. I’m also incredibly grateful for Estelle’s three daughters – Estelle lives on through them!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s