Två veckor utan bästa Estelle…

Det har gått två veckor sedan Estelle fick somna in. Flocken verkar klara sig bra, men jag är fortfarande förkrossad. Att ha de andra getterna, hästarna och Gizmo att ta hand om hjälper att hålla mig på fötter, men då och då sköljer sorgen över mig. Jag saknar henne så mycket redan! Hon var så rar och underbar på alla sätt och vis…

💔

It’s been two weeks since Estelle was put to sleep. The herd seems to be doing well, but I’m still devastated. To have the other goats, the horses and Gizmo to care for helps to keep me on my feet, but ever so often the grief comes over me. I miss her so much already! She was so sweet and wonderful in every way…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s