Alice är såld

Alice är såld. Detta är fruktansvärt jobbigt för mig. Mitt hjärta brast… Jag är hennes uppfödare så hon har varit med mig hela hennes sextonåriga liv. Jag kommer sakna henne så mycket!

Tack till alla som kontaktade mig, det har varit ett stort intresse för min underbara flicka! Det var inte lätt att välja, men jag tror att jag hittade ett riktigt gott hem till min ögonsten. Lycka till, Petra-Maria!

💔😭

Alice is sold. This is awfully hard for me. My heart broke… I’m her breeder so she’s been with me all her sixteen-year-long life. I’m going to miss her so much!

Thank you to everyone who contacted me, there has been a great interest for my wonderful girl! It wasn’t easy to choose, but I think I found a really good home for the apple of my eye. Good luck, Petra-Maria!


En reaktion på ”Alice är såld

  1. Förstår och känner med dig ❤ !
    (Men m tanke på din situation och hälsa, så känns det ändå som att det vad det rätta att göra. )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s