Classe är såld

Idag åkte min fina gyllene drömhäst till sin nya ägare. Han kommer såklart att få ett bra hem, men det är ändå fruktansvärt jobbigt och ledsamt för mig. Min underbara sagohäst… Tack för allt roligt vi haft tillsammans, alla mysiga stunder och de underbara fölen som är efter dig! Jag önskar hans nya ägare lycka till och hoppas att även de får fina föl framöver!

My beautiful, golden dream horse went to his new owners today. He will of course have a good home, but it’s awfully hard and sad for me anyway. My wonderful horse of fairytales… Thank you for all the fun times we’ve had together, all the cosy moments and the wonderful foals you sired! I wish his new owners good luck and hopefully we’ll see more beautiful foals in the future!


2 reaktioner på ”Classe är såld

  1. Ja, alltid svårt att skiljas från en älskad fyrbent vän ❤!
    Önskar honom o hans nya ägare all välgång ❤!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s