Nostalgi

På ovanstående bild ser ni varmblodstravaren Thotte Crick med mig på ryggen. Bilden är från hösten 1997 om jag inte missminner mig. Thotte var en häst som stod i samma stall som Lady (Wonderful Lady – min första ponny) och jag fick rida honom när jag ville eftersom ägaren aldrig gjorde någonting med honom. Thotte var duktig på att hoppa. Vi hoppade 1.25 på träning och tävlade 1.10 ett par gånger med bra resultat.

Tania Aalto – examinerad ridinstruktör Erbjuder hopp- och dressyrlektioner (eventuellt lättare terränghoppning). Har alltid en hel del häst- och ryttarutrustning (nytt och begagnat) till salu! Välkommen till hemsidan!

www.stensholmen.tkKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s