Nostalgi

På bilden ser ni en 13-årig Tania med den lille, söte och riktigt bus(s)ige Pontus Pilatus. Han är (var?) en korsningsponny. Tror det var shettis, russ och islänning. Möjligtvis kan det varit en tredje ras inblandad, men jag vet inte. Pontus stod i ett stall där jag och min äldsta syster Heidi var skötare på främst Pontus, men även stallägarnas andra hästar: halvbloden Lizette och Bonzo (Off topic: Bonzo var superhärlig att rida).

Vi körde honom mest, men ibland blev det lite ridning också. Som ni ser är längden på mig jämfört med storleken på honom långt i från optimal – därav den sporadiska ridningen. Jag vägde dock inte mycket på den tiden. Låg och pendlade mellan 45-50 kg. Vi var för skojs skull med på en klubbhoppning med jultema och vi kom runt felfritt. Duktig skrutt! Det var nog antingen den sista gången eller en av de sista gångerna som jag red på honom. Efter det blev det bara körning tills stallägarna flyttade och – givetvis – tog med sig sina hästar.

Tania Aalto – examinerad ridinstruktör
Erbjuder hopp- och dressyrlektioner (eventuellt lättare terränghoppning).
Har alltid en hel del häst- och ryttarutrustning (nytt och begagnat) till salu!
Välkommen till hemsidan!

www.stensholmen.tkKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s