Saknar…

Jag saknar min goa gubbe… Underbara Blixten (Flash)! Jag måste åka och hälsa på honom någon dag! Han står ju inte alls långt ifrån mig (löjligt nära, faktiskt), men eftersom jag inte har körkort så blir det inte av eftersom någon i så fall skulle behöva köra mig. Jag får tigga!

Tania Aalto – examinerad ridinstruktör
Erbjuder hopp- och dressyrlektioner (eventuellt lättare terränghoppning).
Har alltid en hel del häst- och ryttarutrustning (nytt och begagnat) till salu!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s