Löslongering två dagar på raken

image

Idag fick Alice stå, men de två senaste dagarna har jag löslongerat henne på ridbanan. Matglad som hon är så måste jag skritta fram och av henne på gårdsplan eftersom hon bara vill äta så fort jag släpper henne på banan. När jag driver på henne så travar eller galopperar hon och ber jag henne sakta av så tvärnitar hon och börjar beta!

Utrustning
Lädergrimma (vet ej märke)
Equiguard X-pert flughuva
Jacson damasker runtom

image


En reaktion på ”Löslongering två dagar på raken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s