Lite skrittjobb på kvällen

Idag blev det lite longering samt arbete för hand i skritt. Jag fick för mig att testa någonting som vi inte har gjort förut: att jag får henne att röra sig sidvärts mot mig. Hittills så har jag ju bett henne att gå ifrån mig när vi har gjort sidvärtsrörelser, men jag har sett att många gör tvärtom så nu var jag tvungen att prova. Och – hon gjorde det! Duktig stumpis!

Utrustning
Lädergrimma (vet ej märke)
Willab longerlina

image


En reaktion på ”Lite skrittjobb på kvällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s