VIDEO: Abbe lär sig att löshoppa!

Den 14:e och 18:e juli fick Abbe bekanta sig med mina hinder och lära sig att löshoppa. Första dagen höll jag mig till markbommar och vattenmatta (utan hinder över) bara för att han skulle lära sig att vattenmattan inte är farlig och vad jag vill att han ska göra.

Andra tillfället började med repetition och sedan ökade jag successivt svårighetsgraden genom att lägga till först ett litet kryss, därefter en grind och sedan från ett till två och slutligen totalt tre små hinder med ett galoppsprång emellan.

Han lärde sig verkligen jättefort och tyckte att det var roligt! SÅ duktig min fina guldhäst! Och till min stora glädje så ser han dessutom ut att ha en trevlig hoppteknik så det verkar ju lovande för framtiden!

Utrustning 14/7
Märkeslös (?) lädergrimma
Catago Pro senskydd
Eskadron höga bakbensskydd
Gummiboots

Utrustning 18/7
”Shiny” nylongrimma från Hööks
Matador senskydd
Matador kotskydd
gummiboots


2 reaktioner på ”VIDEO: Abbe lär sig att löshoppa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s