VIDEO: Abbe tömkörs för första gången!

Förra månaden lärde han sig att löshoppa. Denna månad har jag börjat med longering och nu även tömkörning! I torsdags så fick jag för mig att prova att tömköra honom för första gången och han var SÅ duktig! Lite känslig precis i början innan han förstod vad jag ville, men polletten trillade snabbt ner och han tog både drivning, förhållning och styrning väldigt bra! Jättestolt över min guldklimp!

Kolla själva! Eftersom jag var själv och därmed inte hade någon som kunde hjälpa mig så fick jag tömköra med en hand för att kunna filma lite – och till och med det gick bra!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s