Närmar sig med stormsteg!

Oj, oj, oj! Det är med skräckblandad förtjusning som jag inser att tiden springer iväg och fölningen närmar sig med stormsteg!

LÄNGTAR som en tok efter fölis, samtidigt som jag innerligt hoppas att Mony inte fölar tidigt. Främst för att det bästa för fölets utveckling och överlevadschanser är om hon går tiden ut, men även för att jag inte är riktigt redo än.

Magnus och jag håller på att bygga två stycken fölningsboxar, köpt kameraövervakning som ska monteras upp samt har en del stängselarbete framför mig för att göra det mer rovdjursanpassat.

Den 6 april kommer jag dessutom att vara borta hela dagen då jag ska till Göteborg Horse Show. Usch, vad nervös jag kommer vara för att bara borta så många timmar så nära beräknad fölning!!! Men, mest nervös är nog Magnus som inte ens vill tänka tanken att vara själv hemma ifall Mony skulle föla!


2 reaktioner på ”Närmar sig med stormsteg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s