Grattis i efterskott Zally!

Jag glömde helt av att göra ett grattis-inlägg på Zallys tvåårsdag den 6 februari. Inte för att hon skulle se eller veta om det ändå, men jaja. Här kommer ett försenat grattis på födelsedagen till min fina tös Zally!

I totally forgot to do a happy birthday-post on Zally’s second birthday on the sixth of February. Not that she would see or know about it anyway, but whatever. Here’s a belated happy birthday to my pretty girl Zally!


En reaktion på ”Grattis i efterskott Zally!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s