Promenad idag!

Idag har jag gått en liten (cirka två kilometer) skogspromenad för första gången sedan jag blev sjuk för fyra veckor sedan. Det kändes som att jag hade astma (vilket jag inte har), men jag klarade av det! Med mig på promenaden var Magnus, Gizmo och Classe.

Today I went for a short (approximately two kilometres) walk in the forest for the first time since I fell ill four weeks ago. It felt like I had asthma (which I don’t have), but I made it! With me on the walk were Magnus, Gizmo and Classe.


En reaktion på ”Promenad idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s