Tre olika storlekar & färger

Det är svårt att tro att Esmé (”Mini”), Ella och Emmie är trillingar då de alla är av olika storlek och färg. Esmé är pytteliten och brun, Ella är ”stor” (större än mamma Estelle) och grå och Emmie är storleksmässigt mittemellan sina systrar – som mamma Estelle – och svart. Tre olika storlekar, tre olika färger.

It’s hard to believe that Esmé (”Mini”), Ella and Emmie are triplets as they all are of different size and colour. Esmé is tiny and brown, Ella is ”big” (bigger than mama Estelle) and grey and Emmie is size wise in between her sisters – like mama Estelle – and black. Three different sizes, three different colours.


2 reaktioner på ”Tre olika storlekar & färger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s