Nyfikna på varandra

Det här är en bild från när Queenies bebis vågade hälsa på Mony för första gången. De var väldigt nyfikna på varandra, vilket Queenie inte var så glad för. Det gick i alla fall bra och Mony har hittills varit en ganska snäll ”moster”.

This is a picture from when Queenie’s baby worked up the nerve to say ‘hi’ to Mony for the first time. They were very curious of each other, which Queenie wasn’t too happy about. In any case, it went well and so far Mony has been a rather kind ”aunt”.


En reaktion på ”Nyfikna på varandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s