Feelgood Otto

Feelgood Otto är en cool och mycket kelig bockkilling. Han är den tredje av Emmies trillingar och ser precis ut som hon, med sin svarta färg, vita stjärn, vitt på öron, svans, runt nospartiet och lite vita hår här och var över hela kroppen. Jag tror inte att han kommer att bli särskilt stor.

🐐

Feelgood Otto is a cool and very cuddly buckling. He is the third one of Emmie’s triplets and looks just like her with his black coat, white star, white on ears, tail and around the nose area and some white hairs here and there all over his body. I don’t think that he will be particularly big.


En reaktion på ”Feelgood Otto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s