Feelgood Ozzy

Feelgood Ozzy är en bockkilling som är lite av en busunge, men också väldigt rar, kelig och kärleksfull. Han är den förstfödda av Feelgood Zallys tvillingar. Jag älskar hans färg: en blandning av kanelbrun, créme, vit och svart. Han ett vitt horn och ett som är svart på framsidan och vitt på baksidan. Ozzy kommer att bli en stor pojke.

🐐

Feelgood Ozzy is a buckling who is a bit of a rascal, but also very sweet, cuddly and loving. He is the first-born of Feelgood Zally’s twins. I love his colour: a mix of cinnamon brown, cream, white and black. He has one white horn and one that is black on the frontside and white on the backside. Ozzy is going to be a big boy.


En reaktion på ”Feelgood Ozzy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s