Feelgood Lisa

Feelgood Lisa är en mörkgrå getkilling med en stjärn och vitt på öron, ben och runt nospartiet. Lisa är den förstfödda av Feelgood Ellas tvillingar. En rar flicka som också kan vara tuff och äventyrslysten. Hon är den enda killingen som fick vita tecken på benen – någonting som hon ärvt från sin mormor Estelle.

🐐

Feelgood Lisa is a dark grey doeling with a star and white on her ears, legs and around the nose area. Lisa is the first-born of Feelgood Lisa’s twins. A sweet girl who can also be tough and adventurous. She is the only kid who got white markings on her legs – something she inherited from her maternal grandmother Estelle.


En reaktion på ”Feelgood Lisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s