Feelgood Ove

Feelgood Ove är en grå bockkilling med vit stjärn samt vitt på öron och runt nospartiet. Han är den andra av Feelgood Ellas tvillingar. Ove är en väldigt social, kelig, aktiv, klumpig och rolig grabb! Man kan inte låta bli att le och skratta i hans närvaro!

🐐

Feelgood Ove is a grey buckling with a white star and white on the ears and around the nose area. He is the second of Feelgood Ella’s twins. Ove is a very sociable, cuddly, active, clumsy and fun guy! You can’t help but to smile and laugh in his presence!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s