Sådan far ~ sådan son

Classe och Knasen – trötta och gäspande. Sådan far – sådan son!

Jag brukar inte ha grimma på dem ute i hagen, men Knasen hade rymt TRE gånger så vi fick göra om staketet och han fick ha grimma i några dagar ifall han skulle smita en gång till, vilket han inte gjorde. Så efter det har det gått bra och han behövde inte längre ha grimma på sig.

Classe and Knasen – tired and yawning. Like father – like son!

I don’t usually leave the head collars on in the pasture, but Knasen had escaped THREE times so we had to redo the fence and he had to wear the head collar for a few days in case he would escape again, which he didn’t. So after that it’s gone well and he didn’t have to wear the head collar anymore.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s